Velo De Ville - Fietsen

Velo-de-Ville

Deze fiets is een op en top Duits product die kwaliteit en persoonlijke afwerking hoog in het vaandel draagt. De fietsen van Velo-de-Ville zijn persoonlijk en uniek.

Gedaan met vaste modellen, elke fiets zoals u hem wil met oneindig veel keuzes zoals 29 kleuren, 15 versnellingssystemen, tal van frames en uitrusting. bijna elke component van jouw fiets kan je zelf kiezen.

 

Om het je overzichtelijk te maken hebben we ze onderverdeeld in groepen afhankelijk van hun doel en dicipline.
 
CITY BIKES


Speciaal voor jou gemaakt
Stijlvolle ritjes naar het café, elegant naar de bioscoop voor een date of spontaan door het centrum fietsen voor een shopping-tour. Onze stadsfietsen brengen je snel en veilig naar de gewenste bestemming. De extra brede banden en de geveerde zadelpen beloven veel gemak, ook bij langere fietstochten.

Jouw persoonlijk accessoir
Individuele keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat je met jouw unieke fiets  positief opvalt – kies jouw wenskleur en verdere componenten naar jouw voorkeur en stel daarmee een fiets samen die precies bij jouw persoonlijke stijl past. Dankzij de rechte zitpositie heb je een goed overzicht over het verkeer en altijd een aangename zithouding.

                                                                                                                                                                                                                              

ESPRIT

Puristische sportiviteit
De Velo de Ville Café Racer overtuigen door hun gemak in design en functie. Op grond van het lichte gewicht en de flexibiliteit zijn de fietsen heel goed geschikt voor het verkeer in grote steden. De fiets snel in de metro meenemen of de trap opdragen is geen probleem en super simpel. Onze Café Racer passen zich dus perfect aan het spontane leven in grotere steden aan.

In uw eigen stijl
De Velo de Ville Esprit line valt op door gemak en het klassiek, elegant design en is daardoor bijzonder stijlvol. Degene die toch in het stadsverkeer willen opvallen, kunnen kiezen tussen een veeltal aan frisse en buitengewone kleuropties in glanzend of mat. Vernsellingstypes, zadel en vele andere componenten kunnen naar wens uitgewisseld of bijgevoegd worden, zodat je jouw eigen en unieke fiets kan creëren.

                                                                                  

 

LIGHT SPORT

Bent je op zoek naar een sportieve uitdaging?
Met onze modellen uit onze Light Sport serie kan je jezelf uitleven en constant nieuwe, sportieve doelen stellen. De Velo de Ville sportfietsen onderscheiden zich door hun licht gewicht en veel comfort. Dat is fietsplezier pur sang! In combinatie met de gematigd, sportieve zitpositie kunnen zelf beginners een sportieve hoogtepunt bereiken.

Sportief, ergonomisch, persoonlijk
Sportieve types kunnen net zo verschillend zijn als individuele karakters. Met onze Velo de Ville Light Sport line kan je de fiets volledig naar jouw eigen, sportieve eisen configureren. Een bepaalde stuurpen kan bijvoorbeeld voor een comfortabele en ergonomische zitpositie zorgen, zodat je een verkeerde lichaamshouding voorkomt.

                                                                                      

 

TREKKING

Naar buiten in de natuur
Het maakt niet uit wat je vandaag wilt verkennen. De Velo de Ville trekkingfietsen zijn dankzij de robuuste basisuitrusting geschikt voor uitdagende fietstochten en alle wegdekken. Oneffen veldwegen en wandelpaden zijn net zoals steenslagpisten aan rivieren of op een berg geen probleem. Door de rechte zitpositie en een zachte vering kan je bij elke fietstocht genieten van veel comfort .

Klaar voor de eerste tocht
Bredere banden, een bepaalde versnellingstype of een verende zadelpen? Door ons custom-made concept is het mogelijk een Velo de Ville trekkingfiets volledig aan te passen aan jouw eigen voorstellingen en wensen. Zo zijn jij en jouw fiets heel goed uitgerust voor de komende fietstocht.

              

 

CR-MO

De wereld op twee wielen ontdekken
Wie met de fiets op reis gaat, krijgt een eenmalige gelegenheid om de natuur en de omgeving intensief waar te nemen. Om het plezier tijdens de reis optimaal te kunnen behouden, is een betrouwbare fiets onvermijdelijk. Velo de Ville CR-MO reisfietsen voldoen volledig aan de eisen voor een lange fietstocht. De hoogwardige uitrusting belooft in hoge mate betrouwbaarheid en een grote duurzaamheid.

Klaar voor jouw avontuur
Velo de Ville CR-MO reisfietsen kunnen naar jouw persoonlijke behoeftes alsook naar de eisen van jouw fietstocht aangepast worden. Via onze configurator kan je alle componenten zoals versnellingstype, stuurpen en stuurbocht, handvatten, maar ook het zadel zelf bepalen, zodat je ook op een lange reis voor jouw eigen persoonlijk comfort zorgt.

                 

Stel je eigen Velo De ville samen op de configurator.