Service & techniek

In ons Fietsatelier willen we klanten ontzorgen.
Kom je binnen met een duidelijk beeld van jouw droomfiets of heb je ons advies nodig? Samen komen we tot jouw ideale fiets.
Na afmonteren kan je gezwind de baan op. Maar daar houdt het voor ons niet op, ook na de verkoop blijven we jouw go-to bij vragen, onderhoud en extra’s.
 

Techniek

Dankzij regelmatige trainingen van onder meer Magura, Shimano, Enviolo en Gates blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Deze passen wij met gemak toe op jouw fiets.

Als gecertificeerde eBike-vakhandelaar van Bosh e-bike systemen kan je bij ons terecht voor alle service, herstellingen en onderhoudswerken aan deze systemen.
Wij staan 100% achter dit merk en verkopen daarom ook verschillende van hun producten en plaatsen dit motorsysteem dan ook bijna uitsluitend op onze fietsen.
Tip: Wil je een zo realistisch mogelijk beeld krijgen van welke afstand je kan doen met de batterij van een e-bike? Kijk dan op de site van Bosh, vul de calculator zo correct mogelijk in en bekijk het resultaat.
 

Service

Eindelijk de fiets waar je al zo lang van droomde? Die wil je koesteren natuurlijk. Vaarwel onrustig gevoel tijdens het boodschappen of terrasje doen.
Dankzij de diefstal- en/of schadeverzekering van Enra ben je in de handen van één van de beste en compleetste fietsverzekeringen op de markt. Wij helpen je met plezier op weg.


Enra fietsverzekering

Iets gekocht en toch niet helemaal overtuigd? Dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na ontvangst van de annulering heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Daarna krijg je, na controle van het product, het orderbedrag terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons Fietsatelier zijn voor eigen rekening.
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, bezorg je het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking terug aan ons Fietsatelier.
Om gebruik te maken van dit recht, neem je contact met ons op info@fietsatelier-sneyers.be.
Hier vind je een voorbeeldtekst voor jouw e-mail.