Velo De Ville - E-bikes

E-BIKE TREKKING

Van de omgeving genieten

Maak mooie fietstochten zonder dat je jezelf extra moet inspannen, geniet ten volle van de natuur en de omgeving met onze kwalitatieve trekking E-bikes van Velo de Ville.

Creëer gemakkelijk jouw eigen fiets
Kies uit diverse motoren met verschillende capaciteiten en pas jouw E-bike volgens je eigen fysieke conditie aan. In onze configurator kunt je jouw E-bike individueel samenstellen en alle componenten naar je persoonlijke doelen aanpassen.  Hier enkele voorbeelden:

                                  
 

E-BIKE CITY

Kwaliteit en comfortabel
Onze kwalitatieve City E-bikes van Velo de Ville maken het transport van jouw boodschappen makkelijker. Ook van spontane tochten buitenaf kan je probleemloos genieten. Door de keuze van hoogwaardige componenten zijn de E-bikes bijzonder duurzaam, ook wanneer je voor een basisuitvoering kiest.

Flexibel aanpasbaar
Zoals alle Velo de Ville fietsen kan je ook jouw E-bike personaliseren. Combineer jouw lievelingskleur met antieke leren handvatten, kies jouw ideale versnellingen, zelfs de motor dan je zelf kiezen. Een aantal voorbeelden:

                         

 

NIEUW IN ONS GAMMA: KEB-BIKES
COMPACTE E-BIKES

Stoer en compact
Met onze elektronische compact-bikes verover je stad en land. De KEB-bikes kunnen ruimtebesparend in de stadswoning of in de trein worden gestald en ze overtuigen tegelijkertijd door volledig comfort en puur rijplezier. Ook in de auto of camper zijn ze gemakkelijk te transporteren, als je een keer de natuur wil intrekken. 

Individuele oplossingen 
Elk model van de KEB-serie kan volgens het custom-made principe individueel voor jou worden aangepast. Bij de configuratie kies je uit 30 kleuren, 4 versnellingen, diverse sturen en lampen. Optioneel kan je bij de geïntegreerde Bosch middenmotor een accu‐ of display-upgrade erbij kiezen
Hier enkele voorbeelden:
                                


E-BIKE SPORT

Langer actief
Onze E-bikes Sport zijn de perfecte keuze als je sportief en actief wil zijn zonder inspanning. Lange tochten of steile hellingen zijn, met dank aan de elektronische ondersteuning, geen probleem. Je kan dus ontspannen en met gemak voor jouw eigen fysieke fitness en vitaliteit zorgen.

Droomfiets zelf samenstellen

Wil je veel spierkracht gebruiken of gewoon ontspannen onderweg zijn? Aan jou de keuze. Naast motoren met verschillende capaciteiten kan je ook de versnellingstypes, zadel en vele andere componenten gemakkelijk zelf samenstellen. Configureer jouw eigen Velo de Ville droomfiets. Hier enkele voorbeelden:
                                 

 

Speed bike 45 KM/H

De LEB 800 Speed is onze eerste E-bike die tot 45 km/u trapondersteuning biedt, terwijl bij andere E-bikes de motor tot 25 km/u ondersteunt.
Voor het gebruik van speed pedelecs gelden bepaalde wettelijke eisen:


E-BIKES MTB

Het plus aan power

Met de MTB E-bikes van Velo de Ville is geen berg te hoog, geen weg te slecht of geen tocht te lang. Door het sportieve frame en de extra brede en stabiele banden zijn deze fietsen voor elk wegdek uitgerust. Onze E-bikes onderscheiden zich door moderne techniek en hoogwaardige materialen en zorgen dus voor extra fietsplezier.

Geïndividualiseerd
Bij Velo de Ville bepaal je zelf welke componenten je nodig hebt en welke versnelling het best past bij jouw wensen en behoeftes. Onze custom-made fietsen laten zich gemakkelijk en snel configureren, designen en bestellen. Ga aan de slag met het basismodel en stel jouw droomfiets samen. Hier enkele voorbeelden: 


Het volledige overzicht en alle modellen verwijzen wij je graag door naar de website van Velo De ville.