Velo De Ville - E-bikes

E-BIKE TREKKING

Van de omgeving genieten

Maak mooie fietstochten zonder u extra te hoeven inspannen en geniet volledig van de natuur en omgeving met onze kwalitatieve trekking E-bikes van Velo de Ville.

Creëer gemakkelijk uw eigen fiets
Kies uit een veeltal motoren met verschillende capaciteiten en pas uw E-bike volgens uw eigen fysieke conditie aan. In onze configurator kunt u uw E-bike individueel samenstellen en alle componenten naar uw persoonlijke doelen aanpassen.  
Bv:
                                  
 

E-BIKE CITY

Kwaliteit en comfortabel
Een alledaagse fietstochten maken en de omgeving ontdekken. Onze kwalitatieve City E-bikes van Velo de Ville maken het transport van uw boodschappen makkelijiker. Ook van spontane tochten buitenaf kunt u probleemloos genieten. Door de keuze van hoogwaardige componenten zijn de E-bikes bijzonder duurzaam ook wanneer u voor een basis uitvoering zou kiezen.

Flexibel aanpasbaar
Zoals alle Velo de Ville fietsen kunt u ook uw E-bike personaliseren. Combineer uw lievelingskleur met antieke leren handvatten en kies uw versnelling alsook de motor indien gewenst. 
Een aantal voorbeelden:
                         

nIeuw in ons gamma KEB REEKS
COMPACTe E-BIKES

Stoer en compact
Met onze elektronische compact-bikes verovert u stad en land. De KEB-bikes kunnen ruimtebesparend in de stadswoning of in de trein worden gestald en ze overtuigen tegelijkertijd door volledig comfort en puur rijplezier. Ook in de auto of camper zijn ze gemakkelijk te transporteren, als men een keer de natuur wil intrekken. 

Individuele oplossingen 
Elk model van de KEB-serie kan volgens het custom-made principe individueel voor u worden aangepast. Bij de configuratie kiest u uit 30 kleuren, 4 versnellingen, diverse sturen en lampen. Optioneel kunt u bij de geïntegreerde Bosch middenmotor een accu‐ of display-upgrade erbij kiezen.
bv:
                                


E-BIKE SPORT

Langer actief
Onze E-bikes Sport zijn de perfekte keuze als u sportief en actief wilt zijn zonder inspanning. Lange tochten of sterke hellingen zijn met dank aan de elektronische ondersteuning geen probleem. U kunt dus ontspannen en met gemak voor uw eigen fysieke fitness en vitaliteit zorgen.

Droomfiets zelf samenstellen

Wilt u veel spierkracht gebruiken of gewoon ontspannen onderweg zijn? U heeft de keuze. Naast motoren met verschillende capaciteiten kunt u ook de versnellingstypes, zadel en vele andere componenten gemakkelijk zelf samenstellen. Configureer uw eigen Velo de Ville droomfiets.

bv:
                                 


 

Speed bike 45 KM/H

De LEB 800 Speed is onze eerste E-bike die tot 45 km/h trapondersteuning biedt, terwijl bij andere E-bikes de motor tot 25 km/h ondersteunt.

Voor het gebruik van speed pedelecs gelden bepaalde wettelijke eisen:

E-BIKES MTB

Het plus aan power
Met de MTB E-bikes van Velo de Ville is geen berg te hoog, geen weg te slecht of geen tocht te lang. Door het sportieve frame en de extra brede en stabiele banden zijn deze fietsen voor elk wegdek uitgerust. Onze E-bikes onderscheiden zich door moderne techniek en hoogwaardige materialen en zorgen dus voor extra fietsplezier.

Geïndividualiseerd
Bij Velo de Ville bepaalt u zelf welke componenten u nodig heeft een welke versnelling het best geschikt is voor uw wensen en behoeftes. Onze custom-made fietsen laten zich gemakkelijk en snel configureren, designen en bestellen. Kies uw basismodel uit en stel uw fiets zelf samen.
bv.

Voor het volledige overzicht en de modellen verwijzen wij u graag door naar:  https://www.velo-de-ville.com/nl/e-bikes