Cortina - Fietsen

Cortina stadsfietsen

Onze cortina stadsfietsen zijn stuk voor stuk uniek in hun looks en details en passen altijd perfect bij jouw wens en dit van een lichte designfiets tot een robuuste transportfiets en dit met een knipoog naar fashion en lifestyle en de bijhorende Cortina accessoirres. De Cortina stadsfietsen zijn onververdeeld in verschillende categorieën:

Transport

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken. Door de vele kleuren en uitvoeringen is er altijd een fiets die perfect past bij jouwwensen! De damesfiets in matzwart - Jet Black Matt - is verkrijgbaar in een 3-versnellingen variant (met terugtraprem) in 50, 57 en 61 centimeter. Hij is ook verkrijgbaar in een variant met 7 versnellingen en met 1 versnelling. 

 

Sportief

Smooth en snel, daar denk je aan bij de Cortina Mozzo! Deze lichtgewicht fiets in de mat-bruine kleur Demitasse Matt is gemaakt voor de sportieve stadsfietser met gevoel voor styling. Kenmerkende details zijn de slanke bovenbuis en de kleine en slank vormgegeven achterdrager met geïntegreerde achterlamp. Wil jij nooit meer last van vieze handen hebben? Met de Cortina Mozzo is dat geen probleem, want hij heeft een https://www.cortinafietsen.nl/info/fietsen-info/beltdrive deze kunststof aandrijfriem is niet alleen veel schoner dan een ketting, hij maakt ook minder geluid en fietst écht lichter! Zo kun je lekker snel naar je werk, naar de sportclub, een etentje of... waar je maar naartoe wilt! De stuurpen heeft een USB-aansluiting waarmee je tijdens het fietsen je smartphone op kunt laden. Ideaal, want zo verlies je geen minuutje online omdat de batterij van je telefoon leeg is... De Cortina Mozzo voor dames is verkrijgbaar in een framehoogte van 51 en 56 cm. Naast Demitasse Matt is hij ook verkrijgbaar in de kleur pure white Ook is hij in een 7-Versnellingen variant te krijgen, maar dan heeft hij geen USB-ingang. De Cortina Mozzo is ook als herenfiets verkrijgbaar in de kleuren Demitasse Matt en Jet Black Matt.


Moeder

De Roots Transport is een stoere transportfiets, maar dan speciaal voor mama's (en ook voor papa's natuurlijk!). Zoals het bij een mamafiets hoort heeft ook deze fiets een verlengd en versterkt frame waardoor je makkelijk kunt op- en afstappen, een dubbele standaard, stuurslot en jasbeschermers. Dat zijn net even de details waardoor je makkelijker en veiliger met je kindje(s) kunt fietsen. Doordat het een transportfiets is zie je niet eens dat het een moederfiets is waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken voordat je kinderen krijgt of als je kinderen al wat groter zijn. Dan hoef je niet meer een aparte mamafiets te kopen voor die fase in je leven. De Espresso Brown Matt is een diepbruine, matte fiets en is verkrijgbaar in de framehoogtes 50 en 57 centimeter.


Dames

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken. Door de vele kleuren en uitvoeringen is er altijd een fiets die perfect past bij jouw wensen! De damesfiets in matzwart - Jet Black Matt - is verkrijgbaar in een 3-versnellingen variant (met terugtraprem) in 50, 57 en 61 centimeter. Hij is ook verkrijgbaar in een variant met 7 versnellingen en met 1 versnelling.


Heren

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak of borrel met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken. Door de verschillende kleuren en uitvoeringen is er altijd een fiets die perfect past bij jouw wensen! De herenfiets in matzwart - Jet Black Matt - is verkrijgbaar in een 3-versnellingen variant (met terugtraprem) in 50, 56 , 61 en 65 centimeter. Hij is ook verkrijgbaar in een variant met 7 versnellingen en met 1 versnelling.

 

Een compleet overzicht van alle Cortina transportfietsen
om je te helpen bij het maken van je keuze - is te vinden
in onze webshop of op https://cortinabikes.be/