Alpina

Alpina het fietsmerk voor kids!

Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!


 

Alpina Brave  
Jongens én meiden houden van crossen! Daarom hebben we de Alpina Brave gemaakt: een stoer en licht fietsje met een echte race-look. Samen op avontuur!


 

 

Alpina Clubb
Bal achterop, schooltas voorop in een kratje; met de Alpina Clubb ben je altijd klaar om na school- tijd een balletje te trappen met je klasgenoten.


 

                                                   Alpina Curve

         Ga jij elke dag op de fiets naar school? Met de Alpina Curve ben je klaar              voor het serieuzere werk. Een stoere fiets met drie versnellingen,
               een bijzonder frame en standaard voorzien van snelbinders. 


 

Alpina Cargo

      Lekker hutten bouwen met je vrienden. Op je Alpina Cargo kun je makkelijk houtblokken, een kleed én iets om te snacken              meenemen. Op het voorrek kun je natuurlijk ook een mand of krat plaatsen en daar je schooltas of sportspullen in doen.                Superhandig!

 

Alpina Comet

       Wow. die Alpina kan stunten! Jij straks ook op je eigen Alpina Comet. Deze BMX is perfect voor op straat, maar ook off-             road. De Comet heeft beschermhoezen, spatborden en een kettingkast.


 

Alpina Cracker

     Cracker is een stoer speelfietsje voor jongens en meisjes die van crossen houden. Het ontwerp van dit fietsje is               gebaseerd op echt crossmotoren, supercool! MaatL 12, 16 en 20 inch.


 

Alpina Girlpower

Coole fiets, coole moves. De Alpina Girlpower is er voor meiden die weten wat ze willen. Check het mooie patroon op het frame en het versierde zadel. Nice!

 

Alpina Tingle
Cupcake party! De Alpina Tingle ziet er feestelijk uit dankzij het mooie patroon op de ket-tingkast, de sprankelende kleuren en het retro jasbeschermernetje. Voor meiden die wel van een feestje houden!

 

Alpina Trial
Mmm, liever vang je een vis dan een oude schoen! Zoek op je Alpina Trial de beste visplekjes uit. Deze fiets met gave mountainbike-look heeft prachtige kleuren en  bar-ends voor extra grip. Met de Trial heb je altijd beet! 

Alpina Yabber
Voor kleine en grote jongens. De Alpina Yabber is verkrijgbaar van 12 inch t/m 26 inch. Ga je met je broer vliegeren of met je vriend naar de speeltuin... jouw Yabber brengt je overal!
 

Alpina Rider Loopfietsen
Een loopfiets is de ideale opstap naar een echte fiets. Je kind voelt hoe hij balans moet houden, krijgt een gevoel van snelheid en leert hoe hij moet remmen. In de Alpina-collectie hebben we model Rider in vijf coole kleuren.

 

Dit is een greep uit het assortiment van Alpina er zijn tal van andere kleuren en uitvoeringen mogelijk
en dit vanaf 12" tot en met 26" voor meer info en uitvoeringen bekijk onze webshop
 of de site van Alpina op:https://www.alpinafietsen.nl/